Followers

Sunday, January 9, 2011

PERHATIAN KEPADA PEMINAT FOTOGRAFI: MARI BERKONGSI GAMBAR KREATIF

ENTRY STICKY POST


Assalamualaikum.

Dengan ini GKSB ingin mempelawa anda berkongsi gambar-gambar yang menarik untuk di paparkan di blog ini.

Tujuannya adalah supaya anda boleh mengetengahkan bakat dan kreativiti anda untuk dikongsikan kepada semua pembaca dan peminat fotografi.

Segala gambar-gambar anda akan diletakkan link ke blog anda. Iaitu diberikan kredit untuk blog anda dengan syarat gambar tersebut haruslah original dan tidak dicopy daripada mana-mana sumber.

Gambar boleh di edit tapi tidak keterlaluan.

Gambar berunsur lucah tidak dibenarkan.



Untuk segala penyertaan anda boleh emailkan gambar tersebut di

anyss_0327@yahoo.com.my atau PM di FB add- anyss273@gmail.com atau sebarang pertanyaan di YM- anyss_0327

Dan sertakan

TEMA:

LOKASI:

CERITA DISEBALIK GAMBAR:

JENIS KAMERA:

NAMA DAN URL BLOG:


12 comments:

roslaini saad said...

ermmm...bagus idea ni....ok nanti akak cari gambar gambar yang menarik untuk dikongsi..

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

@roslaini

ok kak hehe =)

BilaGadisBercerita said...

nak kena wat entry ke ?

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

@BilaGadisBercerita

tak payah... tapi kalau nak tolong promote kan terpulang... =)

cOnfuSeME said...

hantar bnyk2 ley ke?huhu

cOnfuSeME said...

jap..klu dh edit ley kan...;D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

@confuseme

boleh jer... =)

siti maizurah ismail said...

just hantar je yer..??
semudah itu.. :)
lau camera murah pun xpekan.hehe

EB said...

Mmm mcm best.. Nak itot..

rosmanizan said...

http://2.bp.blogspot.com/-SPiZWdkICDQ/TVVXWafX2RI/AAAAAAAAABw/DbGxcUGFJzc/s1600/IMG_1112.JPG

fyna said...

besh2...nnti fyna antar pic kt cnih k..

regreatnosoul said...

saya nak antar boleh ker???
gambar apa2 theme pun boleh ker???weee....

Feel With Art :)